Cum scap rapid de paduchii de cap?

By November 24, 2015Blog
  • Ulei de cocos

Natura de lubrifiere a uleiului de cocos va opri paduchii de cap sa se deplaseze, impiedicandu-i sa se multiplice.

In primul rand, se clateste parul bine cu otet de cidru de mere si se lasa sa se usuce.

Apoi saturati complet parul si scalpul cu ulei de nuca de cocos. Acoperiti capul cu o casca  de dua sau un prosop si lasati-l timp de sase pana la opt ore sau peste noapte.

Dimineata, pieptanati parul si apoi folositi sampon, ca de obicei.

Repetati acest lucru in fiecare zi, timp de o saptamana pentru a eradica paduchii. Pentru a face tratamentul mai eficient, se adauga cateva picaturi de ulei esential de anason la uleiul de cocos inainte de aplicare.

  • Otet alb

O alta metoda sigura si necostisitoare pentru eliminarea paduchilor de cap este otetul alb. Otetul alb poseda acid acetic, care poate distruge paduchii.

Se dilueaza otetul alb cu o cantitate egala de apa.

Saturati parul si scalpul cu solutia si apoi infasurati un prosop in jurul parului pentru aproximativ o ora sau doua.

Inmuiati un pieptene in otet alb si pieptanati parul, concentrandu-va pe o mica sectiune de par pe rand.

Puteti, de asemenea,  sa clatiti parul cu otet alb inainte si dupa samponare.

  • Uleiul de susan

Bogat in substante antibacteriene, antifungice si proprietati insecticide naturale, uleiul de seminte de susan poate fi de asemenea folosit pentru a rezolva problema paduchilor de cap. Se amesteca impreuna un sfert ceasca de ulei de seminte de susan, o optime ceasca de ulei de neem, o lingurita de ulei de arbore de ceai, o jumatate de lingurita de eucalipt si uleiuri esentiale de rozmarin, si aproximativ 10 picaturi de ulei esential de lavanda. Clatiti parul cu otet de cidru de mere si lasato sa se usuce. Aplicati solutia de ulei de par si pe pielea capului, si acoperiti cu un prosop si lasati-l peste noapte. Dimineata, pieptenati parul bine pentru a elimina paduchii morti. Apoi samponati normal. Se repeta acest tratament zilnic, timp de una sau doua saptamani.

Veedeti, tratamentul pentru paduchii de cap este indestulator, nu este cazul sa va speriati ci sa luati problema in propriile maini si sa o rezolvati. Chiar aici puteti citi si alte sfaturi despre cum scapi rapid de paduchi.

admin

About admin