Istoric

Parasidose și alte tratamente – scurt istoric

Parasidose si alte tratamente – scurt istoric

Parasidose lotiune este un produs realizat in anul 1987 de Laboratoires Gilbert din Franta. Parasidose lotiune este un produs natural, pe baza de ulei de cocos, ideal pentru a distruge paduchii de cap si lindinii (ouale acestora). Datorita experientei de aproape trei decenii, gama de produse Parasidose ofera solutia completa, eficienta si rapida, pentru tratamentul impotriva paduchilor de cap cat si pentru prevenirea aparitiei acestora. Produsul este ideal pentru a scapa de aceasta problema si este foarte folosit de persoane din toata lumea, ce se confrunta cu astfel de probleme.

Misiunea acestui produs este aceea de a va face viata mult mai usoara. Acum puteti folosi una din lotiunile de tratament existente in Romania : Parasidose lotiune 110 ml si parasidose Expres lotiune 200 ml, ambele va ajuta s scapati rapid de paduchi si lindini dupa o singura aplicare. In plujs gama Parasidose lotiune ofera si pieptan gratuit, pentru a putea indeparta usor paduchii si lindinile moarte, dupa incetarea timpului de actiune al lotiunii.

Expertiza farmaceutica a celor de la Laboratoires Gilbert este una puternica, deoarece in cadrul acesteia exista un centru renumit de Cercetare si Dezvoltare a produselor pentru ingrijirea personala. In aceste conditii a fost dezvoltata si gama produselor inovatoare Parasidose, ale caror deziderate importante se pot rezuma in : eficienta, accesibilitate si siguranta. Gama Parasidose lotiune pentru tratament este realizata numai din substante naturale, astfel ca nu da dependenta si poate fi aplicata copiilor de la varsta de 3 ani, precum si ravidelor, femeilor care alapteaza si chiar astmaticilor. In plus, formulele sunt ijmbogatite cu uleiuri esentiale care ofera un parfum parului si nu incarca firul de par. Lotiunile nu contin dimeticona sau alt produs cu silicon, astfel ca parul, dupa tratament, isi va pastra luciul natural si se va putea pieptana usor, nu se incurca.

Gama Parasidose lotiune – Omoara paduchii si lindinile

dintr-o lovitura !