Parasidose – scurt istoric

Parasidose este un produs realizat in anul 1987 de Laboratoires Gilbert din Franta. Datorita experientei de aproape trei decenii, Parasidose ofera solutia sigura, eficace si rapida pentru eliminarea paduchilor de cap.

Fara insecticide chimice, Parasidose Expres este un produs natural care actioneaza mecanic prin asfixierea paduchilor si lindinilor, blocandu-le caile respiratorii. Astfel, paduchii nu pot dezvolta rezistenta la produs, asa cum se intampla cu tratamentele chimice clasice.

In plus, eficacitatea lotiunii Parasidose asupra paduchilor si lindinilor a fost dovedita stiintific. Lotiunea Parasidose este perfect tolerata si nu are nicio contraindicatie, spre deosebire de tratamentele pe baza de insecticide neurotoxice si iritante (cu restrictii de utilizare la bebelusi, femei insarcinate si care alapteaza).
Parasidose se poate utiliza in conditii de siguranta la copii peste 3 luni, la femei insarcinate sau care alapteaza.
Lotiunea nu contine dimeticona sau alt produs cu silicon, astfel ca parul isi va pastra luciul natural si se va putea pieptana usor, dupa tratament.

Ce ai de facut cand...
copilul tau s-a infestat cu paduchi de cap?

Trateaza toti membrii familiei in acelasi timp.
Descopera sursa de infestare si incearca sa o eviti pentru a preveni reinfestarea.
Urmeaza corect instructiunile de utilizare ale Parasidose Expres si nu uita sa piepteni bine parul copilului la finalul tratamentului.

Compozitie

BIOCOCIDINE®, conservant, parfum, excipienti.
Nu contine parabeni, fenoxietanol sau alergeni.

Se poate utiliza cu succes inclusiv la:
– Copii peste 3 luni;
– Femei insarcinate sau care alapteaza.