2

Infestarea – ce este de facut?

In continuare vom prezenta cateva intrebari frecvente aparute odata cu infestarea cu paduchi, si veti primi si anumite sfaturi si raspunsuri din partea specialistilor.

  1. Cand trebuie inceput un tratament?

Un tratament pentru eliminarea paduchilor trebuie inceput de la primele semne de infestare, atunci cand vedeti chiar si un singur paduche, deoarece un ou este un motiv suficient pentru a va face griji.

  1. De ce este atat de urgent tratamentul?

Tratamentul trebuie sa fie aplicat cat mai repede deoarece un singur paduche poate depune pana la 10 oua pe zi. In aceste conditii, prezenta unui singur paduche, poate duce la infestare in urmatoarele saptamani, iar tratamentul trebuie aplicat imediat. In aceste conditii trebuie sa cautati un tratament eficient importiva paduchilor, chiar daca ati gasit doar unul, sau doar un ou.

  1. Cine face tratamentul?

Tratamentul trebuie urmat de toti membrii unei familii, in cazul in care exista o infestare cu paduchi. Apoi, dupa incheierea unui tratament, este recomandat sa folositi si un produs pentru preventie, iar in aceste conditii cel mai eficient este Parasidose spray Repelent, deoarece acesta poate preveni in cel mai eficient mod reinfestarea.

  1. Mediul de locuit trebuie bine curatat in timpul tratamentului.

Daca ati urmat un tratament pentru eliminarea paduchilor cu succes, este posibil ca problema sa persiste in jurul dumneavoastra. Acest lucru este posibil deoarece ei se pot ascunde in bonete, canapele, esarfe, sau alte elemente vestimentare. In aceste conditii, cu siguranta va doriti sa scapati de ei odata pentru totdeauna, si puteti trata si mediul inconjurator. Astfel va trebui sa aveti in vedere toate locurile posibile in care paduchii isi pot gasi un refugiu, pentru eliminarea lor totala. Sunt indicate spalaturile chimice, sau cele la temperaturi inalte pentru haine, puteti aspira masina, canapelele, si spatiile in care puteti gasi paduchi, si sa cautati si in sacul de la aspirator.

  1. Prevenirea reinfestarii dupa tratament

Aceasta etapa este foarte importanta, deoarece va ofera posibilitatea de a scapa de paduchi odata pentru totdeauna. Astfel, prevenirea este o modalitate foarte buna prin care sa reduceti riscul aparitiei paduchilor, abia dupa ce ati scapat de ei. In aceste conditii, prevenirea se refera la aplicarea unor masuri, prin care sa anticipari si sa contracarati infestarea din nou cu paduchi. Pentru prevenirea reinfestarii puteti folosi produsul Parasidose spray Repelent, iar efectul acestuia este recunoscut stiintific si poate asigura o protectie de pana la 48 de ore.

Parasidose lotiune – tratament eficient pentru a scapa de paduchi de la prima aplicare!