Infestarea cu paduchi - sfaturi

Infestarea – sfaturi pentru prevenirea ei

Trebuie sa stiti despre paduchi ca nu sunt semnul unei proaste igiene personale, si veti avea ocazia sa vedeti acest lucru in cele ce urmeaza. In aceste conditii va vom oferi si cateva sfaturi de care puteti tine cont atunci cand va confruntati o problema legata de infestarea cu paduchi, iar acestea sunt:

Este indicat sa va invatati copii, sa evite mereu contactul cu capul si parul altor copii.

Trebuie sa le spuneti celor mici, sa nu imprumute niciodata perii de par, piepteni, caciuli, prosoape si alte obiecte de la ceilalti copii.

Invatatii pe cei mici sa nu stea pe paturi, perne sau diferite asternuturi, in cazul in care ei stiu ca au fost folosite de curand de alte persoane.

De asemenea este indicat ca pentru 5 minute pe saptamana sa va rezervati timp pentru a va uita in parul celui mic. In aceste conditii vei putea descoperi din timp unele probleme legate de paduchi sau lindini, si veti actiona inainte ca ei sa se inmulteasca. Astfel, va fi mult mai usor sa indepartati paduchii, deoarece ei vor fi intr-un numar mai mic, si nu vor avea posibilitatea sa se inmulteasca.

Nu in ultimul rand este nevoie sa ii faceti pe cei mici sa inteleaga ca nu e vina lor ca au paduchi, oricat de stanjenitor si de neplacut ar fi acest lucru. Paduchii nu trebuie sa ii faca sa se simta murdari, deoarece oricine poate trece prin aceasta situatie. Trebuie sa tineti cont de aceste sfaturi in cazul in care veti dori sa ii faceti pe cei mici sa treaca mai usor peste problemele de acest gen, si sa rezolvati din timp infestarile cu paduchi.

Parasidose ofera protectie totala pentru parul celor mici!