10

Ce este Parasidose Preventie?

Parasidose Lotiune repelenta se distrubuie in tuburi de 100 ml, sau sub forma de spray, fara a contine gaz propulsor. Aceste produse sunt ideale pentru protectia de lunga durata impotriva paduchilor si a lindinilor, si pot fi de asemenea o metoda eficienta de preventie a acestor probleme.

Referitor la Parasidose spray, aceste produs are in compozitie o substanta activa, ce poarta denumirea de Repellent 3535® ce poate actiona pentru prevenirea eficienta a infestarii parului cu paduchi sau lindini. Aceasta formula este una imbogatita cu un compus ideal din uleiuri esentiale, de cuisoare, muscate, pelin negru, lavanda, palmarosa, procala amara, sau eucalipt, si are un miros cat se poate de placut. In aceste conditii va puteti bucura de eficienta unui produs si a unui tratament de acest tip, iar parul dumneavoastra va arata si va mirosi mereu frumos.

Parasidose spray repelent are o eficienta de lunga durata, remanenta pentru o perioada de 48 de ore, din momentul in care a fost aplicat. In aceste conditii poate preveni in cel mai eficient mod infestarea parului cu paduchi, iar perioada sa de preventie este de asemenea una de lunga durata.

Compozitie: ethyl N-acetyl-N-butyl-.beta.-alaninate: 15% g/g (Nr. CAS 52304-36-6). Excipient hidro-alcoolic: q.s. ad 100 g (Concentrație alcoolică (46% v/v.)).

Prin folosirea acestui produs, Parasidose spray repelent paduchii vor fi mereu tinuti la distanta!