13

Ce este Parasidose Tratament lotiune 110 ml?

Parasidose Tratament lotiune 110 ml este un produs sub forma de lotiune, care contine doar extracte naturale, nu contine deloc substante chimice. Acest produs permite indepartarea in cel mai eficient mod a paduchilor si a lindinilor, si este testat in acest sens. Eficacitatea Parasidose loţiune asupra păduchilor şi lindinilor a fost dovedită de către un laborator independent specializat în ectoparaziţi.Totodata Parasidose lotiune cu Biococidine® (obtinuta din uleiul de cocos) are un miros cat se poate de placut, foarte apreciat mai ales de copii, si poate oferi parului un parfum delicat si deosebit. Nu are in compozitie parabeni, si nici fenoxietanol, si nu modifica sub nici o forma aspectul firului de par, sau calitatea acestuia, permitand descurcarea usoara a parului dupa aplicarea tratamentului.

Parasidose lotiune pentru tratament actioneaza mecanic asupra paduchilor si a lindinilor, stfel nu exista riscul de dezvoltare a rezistentei la tratament. Actiunea produsului este una foarte eficienta deoarece:

– Sufocă păduchii şi lindinii prin blocarea căilor respiratorii ale acestora;

– Indepărtează carapacea protectoare a păduchelui (chitina), determinând astfel deshidratarea acestuia (pierderea de fluide);

– Dizolvă cleiul cu care se prind lindinii de firele de păr. Desprinşi din mediu lor de viaţă, lindinii nu se pot dezvolta şi mor.

Tripla acţiune mecanică a Biococidine® permite astfel îndepărtarea eficace a păduchilor şi lindinilor.

Biococidine® este o substanta naturala extrasa din ulei de nuca de cocos, fiind un produs sigur, care nu este neurotoxic, de aceea poate fi administrat de la varste foarte fragede. Se poate administra : copiilor peste 3 luni, femeilor însărcinate şi care alăptează, persoanelor astmatice, adolescentilor, adultilor si varstnicilor.

Parasidose lotiune de tratament 110 ml prezinta un flacon aplicator adecvat unei aplicări simple şi rapide. Totodata, Parasidose are inclus gratuit in cutie un pieptan cu dinti lungi si fini, de otel, util pentru curatarea parului de paduchi si lindini, dupa aplicarea tratamentului.

Compozitie : Biococidine® , parfum, excipienti, fara parabeni, fara fenoxietanol.

Mod de utilizare:

  1. Perforaţi vârful aplicatorului prin presarea capacului.
  2. Cu ajutorul aplicatorului, aplicaţi pe părul umed o cantitate suficientă de loţiune cât mai aproape de rădăcina părului, inclusiv pe lungimea sa, astfel încât să acoperiţi în întregime părul şi pielea capului.
  3. Masaţi bine pentru a întinde uniform produsul.
  4. Lăsaţi să acţioneze timp de 45 de minute.
  5. Pieptănaţi cu grijă părul umed cu ajutorul pieptănului fin Parasidose pentru a îndepărta paraziţii morţi.
  6. Spălaţi părul o dată cu şamponul dumneavoastră obişnuit, apoi clătiţi din abundenţă.

Tratamentul cu Parasidose lotiune 110 ml este foarte eficient in distrugerea paduchilor si a oualelor acestora (lindini) de la prima aplicare!