Solutie pentru paduchii de cap

By September 11, 2015Blog

Paduchii de cap au fost mereu o problema pentru societatile umane. Inca din antichitate oamenii au dezvoltat tot felul de mecanisme de a scapa de ei, insa nicio solutie nu a fost destul de puternica pentru a eradica cu totul aceasta specie de insecte care ne poate face viata un calvar, daca nu sunt descoperite la timp.

Se pare ca, orice am face, paduchii de cap vor fi mereu o pesta pentru umanitate, din simplul motiv ca sunt…migratori. se raspandesc repede, si in timp ce o persoana scapa de ei, o alta ii transmite mai departe, iar cercul vicios nu se termina niciodata. Totusi, se zice ca orice persoana va fi infestata cu paduchi doar o data in viata, desi nu exista nicio dovada a acestui lucru.

slider1Daca se intampla sa ai ghinionul sa fii infestat trebuie sa actionezi, cat se poate de repede, pentru ca paduchii de cap se inmultesc de regula in doar cateva zile. Dise exista cateva solutii destul de eficiente de eradicare a paduchilor, este important sa stii daca ai vreo alergie. Exista unele solutii de indepartare a paduchilor de cap care contin substante chimice puternice care pot avea efecte violente asupra pielii capului. Tocmai de aceea, este imporatnt sa stii daca ai avut vreodata vreo reactie alergica la vopselele de par sau sampoanele speciale.

Dupa ce ai stabilit acest lucru este timpul sa te hotarasti daca vrei sa folosesti remedii pe care le ai in casa sau daca vrei sa apelezi la o solutie farmaceutica eficienta in timp mai scurt. Oricare dintre aceste solutii le-ai alege, trebuie sa stii ca ai nevoie de un pieptene cu dintii foarte apropiati pentru a pieptana cu atentie parul suvita cu suvita.

Solutiile farmaceutice au efecte mai rapide, in timp ce solutiile pe care le poti face acasa trebuie aplicate de mai multe ori, dar pe de alta parte nu iti pot afecta scalpul. Informeaza-te aici si fa alegerea potrivita pentru aceasta situatie nepotrivita.

 

admin

About admin