Solutii simple si tratament pentru paduchi la copii

By October 4, 2015Blog

Copii sunt principalele victime ale infestarii cu paduchi din simplul motiv ca nu sunt atenti la ceilalti copii din jurul lor. Oricat de mult v-ati dori sa ii feriti de o experienta neplacuta, copiii isi gasesc mereu o portita prin care sa se procopseasca cu pacostea mileniului.  

14De la statul prea aproape de ceilalti, pana la imprumutatul lucrurilor personale, copiii nu sunt atenti la aceste detalii si reusesc sa imprastie repede chiriasii nepoftiti si la ceilalti copii din jurul lor. Daca si copilul dumneavoastra vine acasa insoti de astfel de oaspeti, in primul rand nu trebuie sa va impacientati. Paduchii la copii sunt un lucru mai frecvent decat ati putea sa credeti, iar solutiile sunt multe si eficiente. De la solutiile naturiste, cum sunt spalarile cu extract de ceai verde sau cu ulei de nuca de cocos, pana la solutiile farmaceutice care contin insecticide.

Atentie insa, daca aveti copii sensibili, ar fi bine sa consultati medicul inainte sa folositi vreun tip de tratament pentru paduchi din compusi chimici. Este foarte posibil sa creeze reactii alergice si sa dauneze mai mult decat paduchii in sine. Asadar, daca aveti o astfel de surpriza, luati lucrurile pe rand. In primul rand, izolati ”subiectul” nu-l mai duceti la gradinita sau la scoala, pentru ca nici alti copii sa nu mai aiba de suferit. Apoi este timpul sa apelati la solutia salvatoare. In prezent exista si produse farmaceutice care nu contin insecticide ci doar extracte din plante care omoara paduchii. Un astfel de produs puteti gasi aici, la fel ca si alte informatii folositoare.

Pentru o eficienta maxima trebuie sa aplicati solutia de mai multe ori, indiferent ca vorbim despre produsele naturiste sau farmaceutice. Dupa aplicarea acestora pe parul copiilor este necesar sa pieptanati fiecare suvita de par cu un piepetene special pentru a fi siguri ca ati indepartat atat insectele cat si larvele lor.

Bineinteles, cel mai bine ar fi ca dupa aceasta experienta sa ii explicati copilului ca cel mai bine ar fi daca ar fi mai atent la cei din jurul lui pentru ca altfel puteti risca sa aduca iar acasa cativa chiriasi.

 

admin

About admin