Un nou tratament rapid pentru paduchi

By September 25, 2015Blog

Paduchii de cap nu sunt niciodata o binecuvantare, dimpotriva. Daca ni se intoarce copilul acasa de la gradinita si observam ca vine… insotit, cu siguranta nu vom considera acest lucru o surpriza placuta. Logic, dupa ce vedem ca nu s-a intors singur, este timpul sa actionam. Nu-l mai ducem la gradinita o zi – doua, pana se rezolva problema.

Doar ca uneori, problema nu poate fi rezolvata atat de rapid. De aceea a aparut pe piata un nou tratament rapid pentru paduchi, pentru ca atat tu cat si copilul tau sa nu intampinati probleme de nicio natura. Daca stiti ca fetita sau baietelul dumneavoastra au avut si in trecut vreo reactie alergica la produse chimice, atunci este necesar sa intrebati medicul sau farmacistuldaca este in regelua sa cumparati o solutie din comert pentru paduchi, sau daca va trebui sa cumparati ingredientele necesare pentru a face o solutie acasa.

Ingredientele naturale sunt si ele foarte eficiente cand vine vorba de paduchii de cap, insa va trebui sa o aplicati  mai multe zile la rand, pentru a observa efectele.  Daca aveti ingaduirea medicului de a folosi solutii chimice atunci trebuie sa o alegeti pe cea mai buna.

Aveti grija sa nu folositi una care ara doar ingrediente chimice pentru ca pot leza scalpul copilului chiar daca acesta nu a avut reactii alergice in trecut. Folositi un tratament rapid pentru paduchi, impreuna cu pieptenele special pentru a scapa de paduchii de cap in maximum 2 zile. In felul acesta veti putea sa duceti copilul la gradinita fara pauze prea mari. Un sfat suplimentar ar fi sa incercati sa invatati copiii, inca de la 2-3 ani sa nu imparta lucrurile personale cum sunt clamele sau periile de par.

Este totusi, destul de dificil pentru a impiedica infestarea cu paduchi, mai ales in colective cu multi copii, insa macar acum aveti o solutie la indemana.

admin

About admin